Trajecte final, podcasts de fantasia i ciència ficció

Home | podcasts | Trajecte final, podcasts de fantasia i ciència ficció

Trajecte final, podcasts de fantasia i ciència ficció

By:
Posted: 08/13/2013
Category: podcasts , Suburbia
Comments: 2

trajectefinal

A través de la llista de la Societat Catalana de Ciència Ficció he conegut Trajecte Final, podcasts de fantasia i ciència ficció. Un projecte sense pretensions d'uns amics que es troben per parlar de ciència ficció i fantasia, en un ambient distès i molt proper.

Després d'anys escoltant tertúlies radiofòniques he de dir que Trajecte Final m'ha reconciliat amb el format. No hi ha periodistes estrella, ni ràbia, ni recomancions hipsters. I a més els tertulians parlen com el que són, com a amics que conversen, i aprenen a fer un programa de podcasts.

En el primer capítol: Fantasia V.S Ciència Ficció. Espero que segueixin i vagin pulin cada vegada  més les càpsules, acurant el producte. Tot i així, estan a l'Argentina es de les poques coses que escolto en català.

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Related Posts

Comments (2)

  1. Sóc bastant nova en el món dels podcasts i fins fa poc no n’havia escoltat mai. Quan vaig conèixer la Orbita de Endor o altres grups de gent que s’hi dedicaven, em va agradar molt, però vaig trobar a faltar que n’hi hagués en català. Trajecte final ha omplert aquell buit. Espero que continuin fent podcasts molt temps. 🙂
    Per cert, molt bon bloc. 😉

    1. No coneixia la Orbita de Endor… apuntat! espero tenir temps ben aviat per endinsar-me en l’Ona Gal·làctica!

      Gràcies per comentar! Fins aviat!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *